maandag 18 november 2013

Pereboomsgat wandelroute

Zondag was (weeral) een grauwe dag, en de temperatuur begint stilletjes aan winters aan te voelen.  Er zijn leukere omstandigheden om te gaan wandelen maar toch hebben we het erop gewaagd.  Tenslotte moet al dat bakken en koken er op de één of andere manier wat afgewerkt worden ! En ik weet, een ronde lijn is ook een lijn maar toch ...

Goed ingeduffeld trokken we naar Moerbeke-Waas voor een wandeling van een 9 km.  En het bleek meer dan de moeite ! Prachtige natuur gedurende de ganse wandeling.  Soms liepen we wel langs de baan maar we hadden altijd zicht op de natuur.  En er passeerden zeer weinig auto's, toch ook een pluspunt.


De wandeling is dus de Pereboomsgatwandelroute, 15 km lang maar kan ingekort worden met een 6 km (oef !).  We zijn nog niet genoeg getraind dus we nemen de verkorte versie.  Als je weet dat 10.000 stappen per dag gezond zijn, en dit gelijk staat aan een 7 km, dan weet je dat 9 km zeker ook onder de noemer "goed voor de gezondheid" valt.

Onderweg zijn we slechts een 3 à 4 mensen tegengekomen, dus ideaal voor wie van rust houdt.  En je zal zien op één van de foto's, we zijn ook een "rustpunt" tegengekomen ;-).

Hierbij enkele sfeerbeelden :Geen opmerkingen:

Een reactie posten