lezen

Boeken, al van voor ik kon lezen en enkel nog maar plaatjes kon kijken, was ik er door gefascineerd. Ik kan mij echt helemaal verliezen in een boek, zodat ik me niet meer bewust ben van mijn omgeving.  Als kind gebeurde het regelmatig dat mijn moeder een uitleg tegen mij deed en ik ergens wel een stem hoorde maar het niet doordrong wat die stem nu juist zei.  Ik reageerde dan met een flauw "ja, ja" tot een boze stem ("je bent weer niet aan 't luisteren hé") wél doordrong.

Mij loslaten in een boekhandel is als een klein kind loslaten in een Disney winkel (alhoewel je mij daar eigenlijk ook niet echt mag loslaten ;-)).  Uren kan ik tussen boeken zitten neuzen, op zoek naar nieuwe pareltjes.

Pareltjes van kookboeken, pareltjes van fotografieboeken en pareltjes van fictie boeken (spannend, historisch, romantisch, laat maar komen !).

Hier deel ik dus graag de boeken waar ik helemaal weg van ben.

1) Kookboeken

Het Kookboek
Simply Italian
Mijn Pure Keuken 1 & 2
Puur eten
Een Groot Gebaar
Plenty More

2) Non - fictie boeken

Hidden Secrets Antwerp / Ghent

2 opmerkingen:

 1. Dag Peggy,

  Ik was toevallig op het net aan het zoeken achter een 'Valentijn-dessert' en kwam op jouw blog terecht. Ik dacht eerst dat ik een dubbelgangster had.

  Ik hou van koken, heb ook een kastje met kookboeken (waaronder die van Pascale Naessens). Ik heb 12 jaar als fotograaf gewerkt. Ik neem ook graag foto's van de natuur, en van mijn dochter.

  Ik sport veel (lopen, volley,...)

  En mijn naam is ...... Peggy Bogaert (zonder de S)

  Raar hé :)

  P.S. ga dit weekend uw tiramisu eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk ! Een bijna-naamgenote met dezelfde interesses (alleen sport ik niet zo veel, buiten wandelen). Ben eens benieuwd wat je van de tiramisu gaat vinden.

   Verwijderen