fotografie

Fotografie, naast koken is dit ook een echte passie

Foto's kunnen zoveel gevoelens oproepen.  Foto's kunnen een moment uit het verleden opnieuw terug levendig maken, foto's kunnen je blij en gelukkig maken, foto's kunnen je nieuwe dingen leren kennen, foto's kunnen je de wereld laten zien zonder dat je zelfs maar uit je zetel hoeft te komen.

Mijn camera en ik, ja wij zijn toch een beetje versmolten met elkaar.  Ga ik ergens naartoe, dan gaat hij mee.   Soms om hard te werken, soms om er gewoon te zijn, voor 't geval dat ...

Ik fotografeer grotendeels op gevoel.  Natuurlijk ken ik de basis dingen, zoals sluitertijd, diafragma, ed en wat deze doen.  Het zou al erg zijn na 2 jaar avondles fotografie, niet ? Maar verder hoor ik het bij een zeer technische uitleg vaak donderen in Keulen.

Er zijn een aantal fotografen die ik uitermate bewonder : Carl De Keyzer,  Lieve Blancquaert, Stephan Vanfleteren, Henk Van Rensbergen, Jimmy Nelson, ...

Ik ben benieuwd of mijn foto's jullie kunnen bekoren.  Geef gerust commentaar, maar blijf een beetje lief hé ;-).

Elke dag deel ik een foto, die je steeds kan terugvinden door "a picture a day" in te tikken bij het zoekveld.

Daarbuiten deel ik ook regelmatig een blogpost met meerdere foto's, waar dan een heel verhaal bij hoort.  Een overzicht hiervan kan je hieronder terugvinden.  Of tik "fotografie" in in het zoekveld, als je ze allemaal na elkaar wil zien.

Geniet ervan !

het zwembad
de paardenbloem
Damse Vaart in de mist
natuurgebied Molsbroek
de serre
ochtendwandeling op het strand
Frisky - timeGeen opmerkingen:

Een reactie posten