zondag 14 december 2014

wandeling in het Stropersbos

Het was een emotioneel zware week, met als absoluut dieptepunt het moeten afgeven van onze kleine grote schat Naughty.  We hadden beide dus echt wel behoefte aan even het hoofd leegmaken deze zondagmiddag, aan even genieten van een winterzonnetje, aan even alle verdriet (proberen) vergeten in de koude.

Niet zo ver van waar we wonen ligt het Stropersbos.  Een mooi, waterrijk bos in Stekene waar je heerlijk kan wandelen.  Er zijn 2 wandellussen van ongeveer 4 km, die je ook kan combineren.  Omdat het al iets later op de middag was en het toch vroeg donker wordt in deze tijd van het jaar, gingen we voor 4 km.

Het werd een wandeling in stilte, beide verzonken in gedachten en herinneringen.  Maar het deed deugd, zo even het hoofd vrij maken en genieten van de mooie natuur.  Met tintelende, koude kaken en even iets minder verdrietig reden we terug naar huis, waar er gelukkig nog een schat op ons zat te wachten, ons Frisky.


 

2 opmerkingen:

  1. Ik wou je nog even sterkte wensen met het verlies van je dierbare Naughty. Ik kan me heel goed voorstellen hoeveel verdriet je dat doet. Enkele jaren geleden moesten wij onze trouwe labrador Sheila afgeven en even later kwam onze kat Sterre nooit meer thuis. Uren gezocht, maar nooit nog een spoor van haar gevonden...
    Drie jaar heeft het geduurd eer we de moed hadden om weer een viervoeter in huis te halen, ons Fleurtje. En oh, wat zie we haar graag!
    Troost je met de gedachte dat Naughty een prachtig leven bij jullie heeft gehad, omringd door veel liefde en verwijt jezelf niets. Je hebt alles gedaan wat je kon voor haar! En zoals mijn jongste zoontje zou zeggen: Naughty is nu hoog in de lucht, tussen de sterretjes, in de poezenhemel.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je voor de mooie woorden ! 2 dieren moeten afgeven op korte tijd, ik kan het me niet voorstellen ! Dat het 3 jaar heeft geduurd om opnieuw te beginnen kan ik mij goed voorstellen. Ik heb nu ook zoiets van, nooit meer als er iets met Frisky gebeurd, dit verdriet is zo erg. Maar dan besef ik dat ik dan ook nooit meer al die echte vriendschap en liefde zal ervaren, al die leuke momenten en dan twijfel ik weer.

    BeantwoordenVerwijderen