vrijdag 19 juni 2015

Frisky - time

Fotografie, die andere passie van mij, naast koken / eten.  Ik besteed er eigenlijk te weinig aandacht aan hier op mijn blog.  Tenslotte gaat mijn "kodakske" (zoals sommigen hem noemen) al jaren zeer veel met mij mee op pad.  Een wandeling ... hij is er bij, een dagje Antwerpen of Gent ... hij is er bij, in onze tuin genieten van de plantjes ... hij is er bij, in de Voerstreek de grond gaan kussen ... hij is er bij (én bezorgt me zwaar gekneusde ribben, maar dat is hem ondertussen al vergeven).

Ik heb dus honderden en honderden foto's, allemaal dankzij hem.  Hoog tijd dus om hiervan wat met jullie te delen.

Ik zal beginnen met één van mijn favoriete onderwerpen, ons Frisky.  Zij is gewoon super fotogeniek, ook al is ze niet altijd gediend met die camera voor haar neus.  Maar zo af en toe lukt het om een fotosessie te houden.  Zo ook vorige week, toen ze bij het raam lag te genieten van de zon.  Ik vergat bijna om foto's te nemen, want een kat die ligt te genieten in 't oog houden, geloof me, dan begin je zelf ook te genieten.

Nu ze blijkbaar toch helemaal zen was van de warmte van het zonnetje, profiteerde ik van de gelegenheid om wat close-up foto's te nemen.  Kattenneusjes, hun snorharen, hun pootjes met die leuke kussentjes, ik word er blij van :-) ! En hopelijk jullie ook ... 

1 opmerking: